Facebook реклама – практическа работилница

Реклама във Facebook - практическа работилница

за начинаещи
започваме на 14 септември 2016 г.
Webdesign, 3D, Kugel, Website, Homepage, Design, Template, SEO
За кого е подходяща работилницата

Работилницата е подходяща за хора, които нямат опит в публикуването на платени реклами във Facebook. По време на курса ще работим, ще обменяме идеи и ще се забавляваме. Ще Ви запознаем с основните правила на Facebook за публикуване на реклами, ще обсъдим начините за обработка на изображенията, как да структурираме въздействащо послание, как да определим бюджета и да следим реализациите.
 

Каква е продължителността

Работилницата е разделена на 3 занимания по 2 учебни часа и се провежда в три последователни седмици. Целта е, между отделните занимания, курсистите да имат възможност за упражнение и собствено планиране на рекламата си, за наблюдение и анализи.
 

Какъв е крайният резултат

При завършване на курса ще знаете всички правила и тънкости при публикуване на реклама във Facebook и ще можете сами да я изработвате, насочвате към подходящага аудитория и следите резултатите.
 

Цена

Цената за участие е 120.00 лв. Групите са 2-5 души.

Цена при ранно записване до 31.08.2016 г. - 90.00 лв.

В случай, че проявявате интерес, но нямате възможност да посетите нашата работилница или предпочитате да се включите в онлайн версията й, пишете на gergana@e-businessacademy. На базата на заявките Ви ще организираме онлайн работилница през есента.